11. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pikaliiva tänav sai uue ilme

Tallinna Kommunaalameti teatel lõpetati eile rekonstrueerimistööd Pikaliiva tänava Rannamõisa tee ja Keskküla tänava vahelises lõigus.

Haabersti linnaosas asuv 600 m  pikkune Pikaliiva tänav kulgeb Rannamõisa teest Harku järve suunas. Tegemist on Pikaliiva asumi peatänavaga, mis oli kuni siiani killustikkattega ja väga viletsas seisus. „Praegu on seal korralik tänav koos kergliiklustee, drenaaži ja tänavavalgustusega,“ ütles abilinnapea Deniss Boroditš. „Pikaliiva tänava rekonstrueerimise käigus ehitati ka Rannamõisa tee äärde vasak- ja parempöörde rajad ning bussiooteplatvormid.“

Pikaliiva tänava projekteeris Sweco Projekt AS. Ehitas AS Rapla Teed. Ehitustööde maksumus on 8,1 miljonit krooni.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785