7. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Korteriüür rühib Soomes ülesmäge

Soomes kasvas korteriüür teises kvartalis aastataguse ajaga võrreldes 4,5 protsendi võrra, kirjutas Taloussanomat.

Helsingi piirkonna üürikorterites tõusid hinnad 6,3 protsenti ja mujal Soomes 3,3 protsenti. Pealinnapiirkonna korteriüür oli keskmiselt 13,9 eurot kuus ruutmeetrilt (216 krooni ruutmeeter), mujal 9,4 eurot (146 krooni) ruutmeeter.

Riigi laenu toel ehitatud korterite üürid tõusid 4,9 protsenti eelmise aastaga võrreldes, selgub statistikaameti andmetest. Nende korterite üür on kuus keskmiselt 8,9 eurot ruutmeeter (138 krooni).

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785