4. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa: kaubanduspindadel on raskeimad ajad alles ees

Suve jooksul on kaupmeeste käive vähenenud u 15%, kuid sügisel ja talvel on oodata selle trendi süvenemist.

Uus Maa värske turuülevaade vahendab, et  keskuste omanikud on oma positsioone sunnitud muutma ning on täna oluliselt paindlikumad kui veel aasta tagasi. Kaubanduspindu lisandus taas üle pika aja Rocca al Mare kaubanduskeskuse laienduse näol. Sealne moegalerii sisaldab endas üle 60 rõiva- ja jalatsikaupluse.

Rocca al Mare keskuses avas esmakordselt Eestis uksed ka Suurbritannia kuulus rõivapoekett Mark&Spencer. Viimase etapi valmimise järel saab sügisel Rocca al Marest Ülemiste keskuse asemel Tallinna suurim kaubanduskeskus.

Sügisel avatakse ka uus Solaris meelelahutus- ja vabaajakeskus, kuhu on lisaks teatri-, kontserdi- ja kinosaalidele planeeritud ka 10 000 ruutmeetrit kaubanduspindu ning ligi 4000 ruutmeetrine foodcourt.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785