4. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tšehhid kohendavad reedeni võidusammast

Täna algab Vabadussõja võidusamba garantiiremont, mille eesmärk on välja vahetada kaks roosaks tõmbunud klaaspaneeli ning parandada samba valgustust, vahendab ERR.

"Tsehhid on tulnud siia eelkõige välja vahetama oma pisut roosaks tõmbunud klaasplokke. Ühtlasi vaadatakse üle kogu samba välisfassaad. Pisut kohendamist on ka samba sees, eeskätt valgustuspaneelide kinnitused ja natuke tuleks ka automaatikat timmida," rääkis kaitseministeeriumi infrastruktuuri osakonna ehitusbüroo juht Toomas Laumets ERRi raadiouudistele.

Laumetsa kinnitusel peaksid tööd peaksid kestma terve nädala mõõdukas tempos. "Ära on neil sõit plaanitud reedeks."

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785