Nordea Pank sõlmis tänavu 133 laenulepingut 10% omafinantseeringuga

Eesti tootejuhtimise osakonna juhataja Loit Linnupõld ütles, et tänavu esimese kuue kuuga väljastas kõige enam KredExi eluasemelaenu käendusi just Nordea Pank – 133 lepingut summas 126 miljonit krooni.

KredExiga abiga saavad endale elamise osta noored pered ja spetsialistid 10% omafinantseeringuga.

„Nordea Pank pakub kindlasti turul parimaid laenumarginaale eluasemelaenude osas, kuid konkreetseid vahemikke ja numbreid me ei avalda. Nordea Pangas jääb eluasemelaenu nõutav omafinantseering 30-20% piiresse, kuid lisatagatiste olemasolul võib see väheneda 0%,“ ütles Linnupõld.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed