3. august 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordea Pank sõlmis tänavu 133 laenulepingut 10% omafinantseeringuga

Eesti tootejuhtimise osakonna juhataja Loit Linnupõld ütles, et tänavu esimese kuue kuuga väljastas kõige enam KredExi eluasemelaenu käendusi just Nordea Pank – 133 lepingut summas 126 miljonit krooni.

KredExiga abiga saavad endale elamise osta noored pered ja spetsialistid 10% omafinantseeringuga.

„Nordea Pank pakub kindlasti turul parimaid laenumarginaale eluasemelaenude osas, kuid konkreetseid vahemikke ja numbreid me ei avalda. Nordea Pangas jääb eluasemelaenu nõutav omafinantseering 30-20% piiresse, kuid lisatagatiste olemasolul võib see väheneda 0%,“ ütles Linnupõld.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785