30. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Talter: tee-ehitajad said kahju üle 100 mln krooni

Eesti suurim asfaldi paigaldaja Talter märgib oma aasta-aruandes, et tee-ehituse sektor sai eelmisel aastal kahjumit üle 100 mln krooni.

Firma enda kahjum oli  782 miljoni kroonise käibe juures 2,9 miljonit krooni. Suve algusest lisandus täienda vaktorina veel kütuste ja bituumeni hinna jätkuv tõus, mis muutis 2008. aasal alustatud projektid valdavalt kahjumlikuks. Selle tulemusena on mõned turuosalised turult lahkunud, mõned tõmbavad tegevust kokku ja mõned pankrotis või saneerimise all, on märgitud aruandes.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785