28. juuli 2009
Jaga lugu:

Sirkel & Mall: Käibemaksuga ei tohiks mängida!

Arhitektuuri- ja inseneribüroo Sirkel & Malli juhatuse liikme Margo Koppeli sõnul riik ei tohiks käibemaksuga mängida.

Käibemaksu määra taaskordne muutmine oleks riigi poolt eelkõige ettevõtjate topeltkaristamine. See, et õiguskantsler Teder juhib tähelepanu seaduse vastuoluga põhiseadusega on iseenest hea, kuid antud kontekstis on kannatajaks jällegi ettevõtjad. Sirkel & Mall OÜ on just lõpetanud mitmed läbirääkimised riigihangete osas oma

Tellijatega, kus hinnati pooleli olevate tööde mahud, et fikseerida millises osas esitatakse arve 18% km määraga ja millises 20% km määraga. Kui Riigikogu peaks seaduse üle uue otsuse langetama on kõik seni saavutatud kokkulepped vaja veelkord üle vaadata, mis on ilmselge lisakulu nii rahaliselt, kui ka ajaliselt. 

Vaatamata sellele, et Sirkel & Mall sai uue käibemaksumäära jõustusmisega ca 100 000 krooni kahjumit,  kuid oleme siiski nõus, et 20% määra ei hakataks taaskord muutma, sest pikas perspektiivis ei võita heitlikusest riik ega ühiskond tervikuna.   

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee