28. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Neljapäeval võib tutvuda kolme häärberiga

Ülehomme jätkub külastusmäng “Unustatud mõisad”, Pärnumaal saavad huvilised  tutvuda Tõstamaa, Võidula ja Voltveti mõisaga, kirjutab Pärnu Postimees.

Voltveti (Tihemetsa) mõis liitus külastusmänguga sel aastal, homme igal täistunnil saab teejuhiga teha häärberis jalutuskäigu, külastada näitusi. 11-16 avatud töötoas võib õppida pärlitikandis ehete valmistamist.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785