28. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti turul üks aknatootja vähem

Tartu maakohtu eile tehtud kohtumäärusega lõpetati Antsla Aknatehase pankrotimenetlus pankrotti välja kuulutamata raugemise tõttu, selgus Ametlikest Teadaannetest.

Ajutisele pankrotihaldurile Küllike Mittile tehti ülesandeks likvideerida ettevõte kahe kuu jooksul. Kohtumääruse peale on õigus esitada määruskaebus 15 päeva jooksul.

2008. aasta majandusaasta aruannet ettevõttel Äriregistrile esitatud ei ole, kuid sellele eelnenud aasta aruandes on kirjas, et Antsla Aknatehase põhitegevus oli plastikakende tootmine ning aastane müügitulu oli ligi miljon krooni. Kahjumiks kujunes aasta lõpus 22 682 krooni. Ettevõte loodi 2007. aasta alguses ning see tootis ja pakkus teenust ainult Eestis.

Antsla Aknatehase omanik ja juhatuse liige oli Aigar Raidma.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785