Ärimeeste kinnisvara müügis, ostjaid aga pole

Majandus on kreenis ja kitsikuses ettevõtjad on kallid villad müüki pannud, oma Tabasalus asuvat häärberit 16,5 miljoni kroonise hinnaga müüv Jaan Toots on muretu ning usub, et küll keegi selle ikka ära võtab.

Tallinna lähistel rahvasuus Lollidemaana tuntud Ilmandu külas on Jaan Tootsil üheksatoaline maja, mis müügis juba neljandat aastat. Toots vaid muigab ja ütleb: "Ei ole muret. Millalgi ikka ostetakse."

Müüki on läinud ka luksuslik K-kohukese looja Mark Eikneri Viimsi vallas Rohuneeme tee ääres asuv villa, mille eest tahetakse 29 miljonit krooni, kirjutas Õhtuleht.

Seksilelude ja -tarvikute poeketi Hot Lips omanik Timo Juhani Majuri müüb Jaan Tootsi naabruses Ilmandu külas kõrguvat 1400ruutmeetrist ja 22 toaga villat Eesti Ekspressi andmetel 14,9 miljonit krooniga.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed