24. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soomaale viivaid teid tabab remont

Soomaa rahvuspargi külastajad peavad leppima suve lõpuni kiirusepiirangutega, sest riigimaantee Jõesuu külast Riisa rabani saab tolmuvaba katte, kirjutab Pärnu Postimees.

Lääne regionaalsel maanteeametil on Kõpu-Tõramaa-Jõesuu teel remondiplaanis kilomeetrid 31,7–37,4, kus tolmuvaba katte ehitamine lõpeb 31. augustiks. Kesknädalal oli liiklus mainitud teelt uue truubi ehitamise pärast ümber suunatud Kaansoo ja Kilingi-Nõmme kaudu.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785