24. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

NCC: kui müüa ei õnnestu, pole vaja ka osta

NCC Ehitus juhatuse esimees Toomas Aak ütles Äripäeva päevaküsimusele – kas plaanite ebaseadusliku käibemaksu tõusu tõttu saadud kahju riigilt sisse nõuda?- vastates, et ütles  ehitussektoris pole selliseid kahjusid, mida tasuks tagasi nõuda.

„Ehitussektoris on praegu kahjuks niimoodi, et kuna midagi müüa ei õnnestu, siis pole vaja ka midagi osta. Seetõttu pole ka selliseid kahjusid, mille tagasisaamine kataks kallid advokaadikulud. Pealegi on käibemaksu määra tõus juriidilistele isikute tegevusele marginaalne. See mõjutab eelkõige lõpptarbijaid, eelkõige eratarbijaid,“ märkis Aak.

 

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785