NCC: kui müüa ei õnnestu, pole vaja ka osta

NCC Ehitus juhatuse esimees Toomas Aak ütles Äripäeva päevaküsimusele – kas plaanite ebaseadusliku käibemaksu tõusu tõttu saadud kahju riigilt sisse nõuda?- vastates, et ütles  ehitussektoris pole selliseid kahjusid, mida tasuks tagasi nõuda.

„Ehitussektoris on praegu kahjuks niimoodi, et kuna midagi müüa ei õnnestu, siis pole vaja ka midagi osta. Seetõttu pole ka selliseid kahjusid, mille tagasisaamine kataks kallid advokaadikulud. Pealegi on käibemaksu määra tõus juriidilistele isikute tegevusele marginaalne. See mõjutab eelkõige lõpptarbijaid, eelkõige eratarbijaid,“ märkis Aak.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed