24. juuli 2009
Jaga lugu:

Äripinna üürimisel jälgi parkimisvõimalusi

Viimastel aastatel hüppeliselt tõusnud kesklinna parkimistsooni hinnad on tänaste sissetulekute juures muutunud paljudele ettevõtetele liiga suureks kuluks, soovitab  Uus Maa Kinnisvarakonsultantide nooremkonsultant Siim Haabma.

Olukorras, kus jälgime pingsalt oma väljaminekuid, on parkimiskuludelt võimalik aastas säästa suur summa. Eelkõige on see märgatav kokkuhoid neile, kelle ettevõttes töötab rohkem inimesi ning kelle töötajatel on vaja autoga tööd teha. Lisaks suurele kulule valmistavad nii ettevõtte töötajatele kui ka klientidele ebamugavusi vähesed parkimisvõimalused kesklinnas.

Uutes ärihoonetes, mille juurde või alla on ehitatud parkla, tehakse üürnikele erinevaid soodustusi: nt paar aastat parkimist tasuta, alandatud parkimishinnad (oleneb üüritava pinna suurusest) jne. Samuti on ärihoonete omanikud saanud häid pakkumisi ning teinud kokkuleppeid erinevate kesklinna parklate haldajatega, mistõttu on võimalik ettevõtte töötajate autosid parkida oluliselt soodsamalt nö letihinnast. Täna on kauplemine ning hinnapakkumiste küsimine parkimismajadest populaarne ja sageli ka tulemuslik. Seetõttu tasub kindlasti uurida erinevaid võimalusi.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee