24. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripinna üürimisel jälgi parkimisvõimalusi

Viimastel aastatel hüppeliselt tõusnud kesklinna parkimistsooni hinnad on tänaste sissetulekute juures muutunud paljudele ettevõtetele liiga suureks kuluks, soovitab  Uus Maa Kinnisvarakonsultantide nooremkonsultant Siim Haabma.

Olukorras, kus jälgime pingsalt oma väljaminekuid, on parkimiskuludelt võimalik aastas säästa suur summa. Eelkõige on see märgatav kokkuhoid neile, kelle ettevõttes töötab rohkem inimesi ning kelle töötajatel on vaja autoga tööd teha. Lisaks suurele kulule valmistavad nii ettevõtte töötajatele kui ka klientidele ebamugavusi vähesed parkimisvõimalused kesklinnas.

Uutes ärihoonetes, mille juurde või alla on ehitatud parkla, tehakse üürnikele erinevaid soodustusi: nt paar aastat parkimist tasuta, alandatud parkimishinnad (oleneb üüritava pinna suurusest) jne. Samuti on ärihoonete omanikud saanud häid pakkumisi ning teinud kokkuleppeid erinevate kesklinna parklate haldajatega, mistõttu on võimalik ettevõtte töötajate autosid parkida oluliselt soodsamalt nö letihinnast. Täna on kauplemine ning hinnapakkumiste küsimine parkimismajadest populaarne ja sageli ka tulemuslik. Seetõttu tasub kindlasti uurida erinevaid võimalusi.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785