22. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pihl: sügisel näeme kääridega Savisaart ühelt objektilt teisele tormamas

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees Jüri Pihl kutsub keskerakondlikku Tallinna linnavõimu andma koheselt liiklejate käsutusse kõik Tallinnas valmis ehitatud liiklussõlmed ja remonditud teelõigud.

Pihli sõnul töötab üheselt nii Tallinna elanike kui külaliste huvide vastu Keskerakonna vana tava lükata uute objektide avamine vahetult valimiseelsesse aega.

 „Tänase seisuga on sisuliselt valmis nii Ülemiste ristmikule rajatud viadukt kui üle poole aasta suletud olnud Vabaduse väljak, mida aga tänased linnajuhid tahavad tavaliiklejatele veel pikaks ajaks suletuks jätta. Seetõttu kannatab aga linnarahvas. Lõputud ümbersõidud ja ummikud võtavad iga päev tuhandetelt inimestelt bensiini-, närvi- ja ajakulu,“ ütles Pihl. Taoline teadlik venitamine läheb Pihli sõnul maksumaksjatele nii rahaliselt kui moraalselt väga kalliks maksma. Kuidagi ei kiirusta Tallinn ka remondis oleva Kopli tänava taasavamisega. „Karta on, et sügisel näeme me igal sammul kääridega Edgar Savisaart ühelt objektilt teisele tormamas. Valijad oleksid aga linnapeale palju tänulikumad, kui ta valmis ehitatud olulised objektid võimalikult kiiresti nende käsutusse annaks,“ sõnas Pihl. Ühtlasi kutsus SDE esimees tänast Tallinna linnapead eeskuju võtma Helsingist, kus pea kunagi ei panda terveid teelõike pikaks ajaks liiklejatele kinni. Seal on esmatähtsad inimesed ja hästi korraldatud liiklus, mitte hääled, mida loodetakse valimistel korjata, lisas Pihl.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785