22. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nõukogude armeele ehitatud sild Valgamaal tehakse korda

Tõlliste–Kaku maanteel üle Väikese Emajõe viival sillal alustati remonditöödega. Kokku kulub töödele pea kolm miljonit krooni, kirjutab Valgamaalane.

Kõnealune sild Tõlliste–Kaku maantee esimesel kilomeetril ehitati 1966. aastal. Tegemist on Nõukogude Liidu sõjaväe poolt ja tarbeks ehitatud sillaga, mille kaudu liiguti Vilaski sõjaväebaasi.

Lõuna regionaalse maanteeameti direktori asetäitja teede arengu alal Janar Taali sõnul eemaldatakse remondi käigus sillalt kattekonstruktsioonid, tõstetakse talad ning paigaldatakse seni puudunud tugiosad.

Taladele ja sillasammastele tekkinud betoonikahjustused parandatakse. Taladele valatakse uus tekiplaat ning paigaldatakse uus hüdroisolatsioon, mis kaitseb silda vee kahjustava toime eest. Tööde käigus korrastatakse ka silla ümbrus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785