22. juuli 2009
Jaga lugu:

Mon Repose omanik peab villa konserveerima

Kadriorus endise Musta Luige hoone taga asuva viletsas seisukorras villa Mon Repose praegune omanik NG Eesti püüab rahapuudusele viidates riikliku kaitse all oleva mälestise kordategemisest ära viilida, vahendab Tallinna Postimees.

«Ettevõte saatis meile kirja, et nendel raha ei ole ja et nad enne järgmist kevadet midagi tegema hakata ei taha,» rääkis Tallinna kultuuriväärtuste ameti muinsuskaitseosakonna peaspetsialist Oliver Orro.

«Meie omakorda teatasime neile, et kultuuriväärtuste amet sellega nõustuda ei saa. Et äärmisel juhul tuleb leida mingid ajutised lahendused, et vesi hoonet kahjustama ei pääseks. Nüüd on ka riigi muinsuskaitseamet saatnud NG Eestile ettekirjutuse, kus osade tööde tähtajaks on määratud 1. oktoober ja osadel 1. november,» lisas ta.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt