22. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Celander Ehitus teenis 22 mln kasumit

Celander Ehituse 2009.a. esimese poolaasta konsolideeritud käive oli 238,2 miljonit krooni, kasum 22,7 miljonit.

Tulenevalt töömahtude ja kasumlikkuse langusest Eesti turul pöörab Celander II poolaastal tähelepanu välisriikides kohalolu suurendamisele. Norras on moodustatud Celander Norway AS, sealsed esimesed objektid on töös. Lisaks Leedule on kavas laieneda ka Lätti, samuti koos Vene partneritega Kesk-Aasiasse.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785