21. juuli 2009
Jaga lugu:

Water Ser kasvatas tänavu I poolaastal käivet 28%

Water Ser Group tänavuse I poolaasta konsolideeritud käive  oli ligi 262 miljonit krooni. Kõigis kolmes Balti riigis tegutseva ning Eesti kapitalile kuuluva ettevõtte käive kasvas tänavu I poolaastal võrreldes möödunud aasta sama perioodiga 28 %. 

Water Ser Group juhatuse esimehe Rein Reitalu sõnul on käesoleva aasta heade majandustulemuste taga eeskätt eelmistel perioodidel tehtud õiged otsused ning tugev areng Lätis.

“Eelmisel aastal muutusime Eestis ja Leedus oma tütarettevõtetes läbiviidud muudatuste kaudu oluliselt efektiivsemaks ja konkurentsivõimelisemaks. Samuti olime mullu väga edukad mitmetel suurtel riigihangetel Lätis, kust tulebki oluline osa tänavusest käibe kasvust,“ ütles Reitalu.

Water Ser on 1991. aastal loodud firma, mille peamisteks tegevusaladeks on vee-, kanalisatsiooni- ja gaasitorustike ehitus. Water Seri tütarettevõtted tegutsevad Eestis Lätis ja Leedus. Ettevõte on väljendanud oma huvi Euroopa Liidu uute liikmesriikide ehitusturgudele suundumiseks.

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee