21. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Water Ser kasvatas tänavu I poolaastal käivet 28%

Water Ser Group tänavuse I poolaasta konsolideeritud käive  oli ligi 262 miljonit krooni. Kõigis kolmes Balti riigis tegutseva ning Eesti kapitalile kuuluva ettevõtte käive kasvas tänavu I poolaastal võrreldes möödunud aasta sama perioodiga 28 %. 

Water Ser Group juhatuse esimehe Rein Reitalu sõnul on käesoleva aasta heade majandustulemuste taga eeskätt eelmistel perioodidel tehtud õiged otsused ning tugev areng Lätis.

“Eelmisel aastal muutusime Eestis ja Leedus oma tütarettevõtetes läbiviidud muudatuste kaudu oluliselt efektiivsemaks ja konkurentsivõimelisemaks. Samuti olime mullu väga edukad mitmetel suurtel riigihangetel Lätis, kust tulebki oluline osa tänavusest käibe kasvust,“ ütles Reitalu.

Water Ser on 1991. aastal loodud firma, mille peamisteks tegevusaladeks on vee-, kanalisatsiooni- ja gaasitorustike ehitus. Water Seri tütarettevõtted tegutsevad Eestis Lätis ja Leedus. Ettevõte on väljendanud oma huvi Euroopa Liidu uute liikmesriikide ehitusturgudele suundumiseks.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785