21. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa loob ehitusfirma

Uus Maa Kinnisvarabüroo teatab, et juulis alustas Uus Maa kaubamärgi all tegutsemist siseviimistlus- ja remonditeenust pakkuv ettevõte Uus Maa Ehitus.

Tegemist on strateegilise laienemisplaaniga, mille käigus luuakse Uus Maa juurde mitmeid kinnisvara ja koduga seotud vajalikke sidusteenuseid.

“See on loomulik areng, maaklerid vahendavad igakuiselt kümneid kodusid ning klientidel on nii kodu ostmisel kui ka müümisel sageli vajadus ehitusteenuse järele,” sõnas Uus Maa Ehituse juhatuse liige Lauri Jemeljanov.

"Näiteks, meilt saab klient ehitustööde hinnapakkumise, millest lähtuvalt on võimalik alustada müüjaga hinnaläbirääkimisi. Meie töömehed teevad vastavalt hinnapakkumisele kõik tööd korrektselt ära,” lisas Jemeljanov.

Uus Maa kõige tähtsam eesmärk on pakkuda oma klientidele vaid parimat teenindust ning kuna ehitusturul on pakkujaid üsna palju ja teenuse kvaliteet ja hind on selgelt paigast ära, siis otsustati luua enda ehitusfirma. Uus Maa Ehituse hüüdlause on “Meid kliendid soovitavad!”

Uus Maa Ehitus erineb oma konkurentidest oma tugevate väärtuste poolest, milleks on kvaliteet, töökus, suhtlus ja garantii. “Me teeme oma tööd kvaliteetselt ja hindame eelkõige kliendi soove. Töö tuleb kiiresti ja kvaliteetselt ära teha, et klient rahul oleks. Suhtleme oma klientidega, et teada saada kõik nende soovid, nii on garanteeritud see, et klient on meie tehtud töödega rahul,” sõnas Lauri Jemeljanov.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785