20. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordeconilt tellitakse Virumaal 70 mln krooni eest teetöid

Nordecon International AS 100%-line tütarettevõte Nordecon Infra AS sõlmis Ida Regionaalse Maanteeametiga kaks teedeehituslepingut Ida- ja Lääne-Virumaal asuvate kõrval- ja tugimaanteede remontimiseks.

Töid teostatakse Sämi-Sonda-Kiviõli kõrvalmaanteel 10 kilomeetri ulatuses ning Põdruse-Kunda-Pada tugimaanteel 7 kilomeetri ulatuses. Lisaks ehitatakse kergliiklusteid ning teostatakse sildade remonte.

Kahe sõlmitud teedeehituslepingu summaarne kogumaksumus on ligikaudu 70 000 tuhat krooni (4 474 tuhat eurot), millele lisandub käibemaks. Töödega alustatakse perioodil juuli-august 2009 ning tööde hinnanguline lõpetamine toimub 2010. aasta II kvartalis.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785