20. juuli 2009
Jaga lugu:

Nordeconilt tellitakse Virumaal 70 mln krooni eest teetöid

Nordecon International AS 100%-line tütarettevõte Nordecon Infra AS sõlmis Ida Regionaalse Maanteeametiga kaks teedeehituslepingut Ida- ja Lääne-Virumaal asuvate kõrval- ja tugimaanteede remontimiseks.

Töid teostatakse Sämi-Sonda-Kiviõli kõrvalmaanteel 10 kilomeetri ulatuses ning Põdruse-Kunda-Pada tugimaanteel 7 kilomeetri ulatuses. Lisaks ehitatakse kergliiklusteid ning teostatakse sildade remonte.

Kahe sõlmitud teedeehituslepingu summaarne kogumaksumus on ligikaudu 70 000 tuhat krooni (4 474 tuhat eurot), millele lisandub käibemaks. Töödega alustatakse perioodil juuli-august 2009 ning tööde hinnanguline lõpetamine toimub 2010. aasta II kvartalis.

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee