17. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suur kortermaja oksjonil – alghind 80 miljonit

Kui iga päev läheb haamri alla üha uusi kodusid, siis nüüd saame iga nädal teateid uutest pankrotistunud firmade arendusprojektidest ja kortermajadest, mis on pankrotihaldurite poolt pandud esmakordselt või korduvalt oksjonile, kirjutab ekspresskinnisvara.ee.

Pärnu kesklinnas, aadressil Aida 5, on pankrotihalduri poolt tervikvarana müüki pandud 41 korteriomandit, mis kuuluvad osaühingule Uue Veski Vara. Kinnistu, pindalaga 1818 ruutmeetrit, sihtotstarve on 75 protsendi ulatuses elamu- ja 25 protsendi osas ärimaa.

Avalikest teadaannetest selgub, et kõik kinnisasjad on koormatud hüpoteegiga summas 93 725 000 krooni AS Swedbank kasuks. Kinnistu alghind on 80 miljonit krooni, millele lisandub käibemaks 16 miljonit krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785