Suur kortermaja oksjonil – alghind 80 miljonit

Kui iga päev läheb haamri alla üha uusi kodusid, siis nüüd saame iga nädal teateid uutest pankrotistunud firmade arendusprojektidest ja kortermajadest, mis on pankrotihaldurite poolt pandud esmakordselt või korduvalt oksjonile, kirjutab ekspresskinnisvara.ee.

Pärnu kesklinnas, aadressil Aida 5, on pankrotihalduri poolt tervikvarana müüki pandud 41 korteriomandit, mis kuuluvad osaühingule Uue Veski Vara. Kinnistu, pindalaga 1818 ruutmeetrit, sihtotstarve on 75 protsendi ulatuses elamu- ja 25 protsendi osas ärimaa.

Avalikest teadaannetest selgub, et kõik kinnisasjad on koormatud hüpoteegiga summas 93 725 000 krooni AS Swedbank kasuks. Kinnistu alghind on 80 miljonit krooni, millele lisandub käibemaks 16 miljonit krooni.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed