17. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sadamaehitajad lõid Piirissaarel kopad vette ja maasse

Reisiparvlaevaga Koidula Piirissaarele sõitvaid huvireisijaid ja sinna asja pärast minejaid tervitavad kanali lõpus kõigepealt kaks ekskavaatorit, mis kaldal jaurates turbasegust pinnast kaevavad, kirjutab Tartu Postimees.

«Praegu käib siin sadama süvendamine,» selgitas Koidula välitekil töö käiku jälginud ASi Saarte Liinid projektijuht Arvi Nõmm, kes Piirissaarele kerkiva uue sadama pärast sõidab igal kolmapäeval Kuressaarest Tartumaa suurimale saarele.

Sadamas, kus Koidulale on vastu tulnud paarkümmend inimest ning lakkamatult klähviv üle keskmist kasvu krants, andis Arvi Nõmm kiire ülevaate, mida AS Merko Ehitus sinna oktoobriks-novembriks peab valmis tegema. Kaks kaid, ujuvkaid, parkla ja sadamahoone, loetles ta Piirissaare sadamasse tulevaid uusi rajatisi. Selleks kulub ligi 9 miljonit krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785