17. juuli 2009
Jaga lugu:

Sadamaehitajad lõid Piirissaarel kopad vette ja maasse

Reisiparvlaevaga Koidula Piirissaarele sõitvaid huvireisijaid ja sinna asja pärast minejaid tervitavad kanali lõpus kõigepealt kaks ekskavaatorit, mis kaldal jaurates turbasegust pinnast kaevavad, kirjutab Tartu Postimees.

«Praegu käib siin sadama süvendamine,» selgitas Koidula välitekil töö käiku jälginud ASi Saarte Liinid projektijuht Arvi Nõmm, kes Piirissaarele kerkiva uue sadama pärast sõidab igal kolmapäeval Kuressaarest Tartumaa suurimale saarele.

Sadamas, kus Koidulale on vastu tulnud paarkümmend inimest ning lakkamatult klähviv üle keskmist kasvu krants, andis Arvi Nõmm kiire ülevaate, mida AS Merko Ehitus sinna oktoobriks-novembriks peab valmis tegema. Kaks kaid, ujuvkaid, parkla ja sadamahoone, loetles ta Piirissaare sadamasse tulevaid uusi rajatisi. Selleks kulub ligi 9 miljonit krooni.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee