Kortermajja valitakse elanikke vanuse järgi

Crotona Senior Apartments on uus 96 korteriga kaheksakorruseline üürimaja New Yorgis Bronxis, kus võivad elada vaid perekonnad, mille üks liige on vähemalt 62 aastane, kirjutab Ekspresskinnisvara.ee.

Arendusprojekti taga seisab Highbridge Community Development Corporation, mittetulunduslik organisatsioon, mille eesmärgiks on rajada elamuid erivajadustega inimestele ja peredele. Ettevõtmist juhib Manhattani Püha Patriku vana katedraali pastor Donald Sakano, kirjutab The New York Times.

Keskmisest kallimas vanurite elamus sõltuvad üürihinnad korteri suurusest, mis on vahemikus 45 kuni 82 ruutmeetrit. Ühe-, kahe- ja kolmetoaliste korterite eest küsitakse kuus vastavalt 638, 683 ja 823 USA dollarit. Elamispinna suurusest sõltub ka nõutav minimaalne perekonna aastane sissetulek, mis varieerub 23 520-st 47 520 USD-ni.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed