15. juuli 2009
Jaga lugu:

Üürnik pigistab hooneomanikku

Büroohoonete omanikud nimetavad oma suurimaks mureks klientide vähesust. Millest rääkida ei taheta, on tegelikult paljude jaoks suuremgi mure – hinna osas on jäme ots üürnike käes ning seda ei kõhelda otsustavalt ära kasutamast, kirjutab Lauri Linnamäe Postimehes.

Ehitusbuumi tõttu on linnades kõvasti üle büroopindu, mis panga ees võlgu olevale omanikule tühjana seistes iga päev puhast miinust toovad. Seetõttu on pakkumised ahvatlevad ja isegi aasta tagasi sõlmitud üürilepingutes märgitud ruutmeetrihinnad pole nende kõrval tihtipeale konkurentsivõimelised.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee