15. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Üürnik pigistab hooneomanikku

Büroohoonete omanikud nimetavad oma suurimaks mureks klientide vähesust. Millest rääkida ei taheta, on tegelikult paljude jaoks suuremgi mure – hinna osas on jäme ots üürnike käes ning seda ei kõhelda otsustavalt ära kasutamast, kirjutab Lauri Linnamäe Postimehes.

Ehitusbuumi tõttu on linnades kõvasti üle büroopindu, mis panga ees võlgu olevale omanikule tühjana seistes iga päev puhast miinust toovad. Seetõttu on pakkumised ahvatlevad ja isegi aasta tagasi sõlmitud üürilepingutes märgitud ruutmeetrihinnad pole nende kõrval tihtipeale konkurentsivõimelised.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785