15. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pindi Kinnisvara lasi hindamisakti hinnad vabaks

Kuni suve lõpuni lasi Pindi Kinnisvara hindamisaktide hinnad vabaks- kodulehel olev hinnakiri on eelkõige soovituslik ning kõikidel akti tellijatel on võimalik võtta hinnapakkumine, mille koostamisel ei lähtuta hinnakirjast.

Pindi Kinnsvara eluruumide hindamisosakonna juhataja Margus Pilv ütles, et kui kinnisvaraturul üldiselt käib vilgas kauplemine, on mõistlik seda rakendada ka teenuste müügis.

Tema sõnul küll 50 protsendilist hinnaalandust tegema ei hakata, kuid allahindlused saavad olema siiski märkimisväärsed. „Kõik sõltub konkreetsest varast ja objekti hindamiskeerukusest,“ lisas ta.

Pindi Kinnisvara on Eesti suurim kinnisvarabüroo, millel on 12 kontorit üle Eesti. Firma andmebaasis on üle 3700 aktiivse pakkumise ning aastas hindab ettevõte üle 9000 äri- ja elukondliku kinnisvaraobjekti. Meie haldus-hooldusfirma portfellis on ligi 200 korterelamut ja ärihoonet.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785