15. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Jalgpalli MM staadioni ehitajad lõpetasid streigi

Lõuna-Aafrika Vabariigis 2010. aasta jalgpalli maailmameistrivõistluste finaalturniiriks staadione ehitavad töölised said nõutud palgakõrgenduse ja lõpetasid ligi nädal aega kestnud streigi, kirjutab sportnet.ee.

Ülemused nõustusid pärast 15-tunniseid läbirääkimisi ehitajatele maksma senisest 12 protsenti kõrgemat töötasu, vahendab AFP. Streigi jätkumine oleks ohtu seadnud FIFA poolt detsembrisse määratud staadionite valmimise tähtaja.

Lõuna-Aafrika Vabariigis ehitatakse MM-iks viis uut staadionit, sama palju läheb ka renoveerimisele. Valitsus kulutab mängupaikade ehitusele 8,4 miljardit randi (11 miljardit Eesti krooni).

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785