13. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordcity Ehitus läks pankrotti

Harju maakohus kuulutas möödunud nädalal välja kinnisvara- ja ehitusettevõtte Nordcity Ehituse pankroti.

Kohus nimetas ettevõtte pankrotihalduriks Sirje Taela, esimene võlausaldajate üldkoosolek toimub 3. augustil, selgub Ametlikest Teadaannetest.

2004. aastal asutatud ettevõte tegutses oma tunamulluse majandusaasta aruande kohaselt peamiselt Tallinnas ja Tallinna lähiümbruses. Ettevõtte osanikuks oli 2006. veebruarist kuni 2008. aasta aprillini ka praegune Tallinna abilinnapea Deniss Boroditš.

Maksu- ja tolliameti andmeil on OÜ-l Nordcity Ehitus esmaspäevase seisuga 6,2 miljoni kroonine maksuvõlg ning ligi 250.000 krooni suurune intressivõlg.

2007. aastal oli ettevõtte realiseerimise netokäive ligi 39,8 miljonit krooni, kasumiks 635.329 krooni. Firmas töötas keskmiselt 30 inimest.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785