10. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peapostkontori hoonet soovitakse osta 128 miljoni krooni eest

Täna lõppenud enampakkumisel Eesti Posti Tallinna kesklinnas Narva maanteel asuvale majale summas 128 miljonit krooni, vahendab Delfi.

„Laekus üks pakkumine firmalt Promethean OÜ summas 128 miljonit üks tuhat krooni,“ rääkis Delfile Eesti Posti administratiivdivisjoni juht Kaido Padar. Tegu on kinnisvaraarendaja Altenberg-Reval tütarfirmaga.

„Tegu on väga heas kohas oleva objektiga. Arvasime ekspertidega rääkides, et 128 miljonit võiks olla hind, mis ostjates huvi tekitab,“ sõnas Padar.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785