9. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Võidusammas läheb remonti

Kolm kummalisel kombel tolmu koguvat ja seetõttu roosakat varjundi võtnud Vabadussõja võidusamba klaaspaneeli vahetatakse välja järgmisel teisipäeval ja saadetakse Saksamaale uuringutele, kirjutab Tallinna Postimees.

Tšehhi firma esindaja Jaanis Kuld ütles, et kuna tegemist on garantiiajaga, siis tulevad tšehhi meistrid Tallinna ja vahetavad oma kuludega paneelid uute vastu välja.

Miks kolm paneeli tavatul moel tolmu koguvad ja seetõttu roosaka varjundi võtsid on esialgu selgusetu ning just Saksamaal toimuvast ekspertiisist loodetakse müsteeriumile vastust saada.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785