8. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Keskerakondlase haldusfirmal tekkis suur soojavõlg

Valga linnavolikogu liikmele ja Keskerakonna Valgamaa piirkonna esimehele Endel Uppinile kuuluval kinnisvarahaldusfirmal tekkis kütteperioodil soojafirma ees suur võlg, kirjutab Valgamaalane.

Eelmise nädala neljapäevase seisuga oli haldusfirmal OÜ Valga June sooja eest AS-le Eraküte tasumata 585 966 krooni.

OÜ Valga June omanik Endel Uppin kinnitas, et võlad on tekkinud selle aasta alguses, kuna korteriomanikud on sattunud makseraskustesse. Ta lisas, et elanike jaoks ei tekita see mingeid riske ning nad ei peaks võlgnevuse pärast muretsema.

«Suve jooksul, uueks kütteperioodiks saavad need summad tasutud,» lausus Uppin. Tema sõnul on see taunitav, et selline info nii-öelda kolmandate isikuteni lekkis ja viitas konfidentsiaalsetele andmetele, mis on vaid kahe osapoole vaheline asi. Samuti märkis Uppin, et võlgu on paljudel firmadel ning Valga June ei ole selles osas erand.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785