6. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kommentaar: suurem osa müüjaid palkab maakleri

Staaring Kinnisvara juhatuse esimees Peeter Nurm kirjutab, et suur osa elamispinna omanikke eelistab siiani nii üürileandmise kui ka müügi puhul kasutada kinnisvarabüroo abi, sest neil on reklaamikanaleid rohkem.

Need, kes ise kinnisvara pakuvad, ei taha tavaliselt raha kulutada ning seetõttu kuulutavad ainult ühes ajalehes või portaalis.

Kuna üürihinnad langevad, siis odava kinnisvara puhul pole maakleri jaoks enam alati kasulikki tegeleda selle välja üürimisega. Aga kui tegu on pikaajalise lojaalse kliendiga, teen selle hinnast hoolimata ära.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785