2. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Võidusambale tekkisid tolmuplekid

Vabaduse väljakul avatud võidusambale on tekkinud inetud plekid, Tšehhi firma 2HP esindaja Jaanis Kulla sõnul on tegu tolmuga, vahendab Postimees.

«Käisin eile ise üleval, imestasin, uurisin ja puurisin ning kui lõpuks käe külge sain, siis enesele üllatuslikult avastasin, et seal on kummaline tolm peal,» rääkis Kuld.

Tema sõnul on tolmust tekkinud inetud laigud kokku kolmel paneelil, millest üks on sellega täielikult kaetud. Kulla kinnitusel on tolmu klaaspaneelide mõlemal küljel. Ta kinnitas, et plekki ei ole klaaspaneeli sees.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785