2. juuli 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bauhofi müügikäive kasvas juuni viimastel päevadel  60 protsenti

Bauhofi tegevjuht Jaanus Vihand ütles ehitusuudisted.ee-le, et nende kauplustes tõusis müügikäive ebaloogiliselt palju mõned päevad enne 1. juulit.

Vihandi sõnul oli müügikäive kuni  60 protsenti tavalisest kõrgem. Tema sõnul oli ostubuum üllatuslik, sest 10-20 protsendilised allahindlused ei üllata enam kedagi, ent kardetud 2protsendiline hinnatõus tõi nii palju ostjaid. „Reaalselt Bauhofis suuremal osal kaupadest hinnad ei tõusnud ning ilmselt ei tõuse pika aja jooksul,“ märkis ta.

Vihand polnud nõus sellega, et riik tegi kauplustele oma otsusega korraliku kampaania. Tema sõnutsi nõudis see otsus kauplustelt väga palju tehnilist lisatööd, mis tuli teha viie päeva jooksul. „Riigi poolt oli see rumal ja läbimõtlematu otsus, mis ei too ka kokkuvõttes täiendavat lisaraha, sest see kulub maksurevisjonide  ja kohtuvaidluste peale,“ ennustas Vihand.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785