30. juuni 2009
Jaga lugu:

Kohus kinnitas tee-ehitaja MKV saneerimskava

Kohus kinnitas teehoiutöid teostava OÜ MKV saneerimiskava, mis on teadaolevalt teine, mille on Eesti kohus kinnitanud.

Advokaadibüroo Sorainen advokaadi ja saneerimisnõustaja Risto Aguri sõnul on MKV suutnud saneerimisabinõude väljatöötamise ja rakendamise käigus ning saneerimismenetluse toel oma majanduslikku olukorda ja maksevõimet märkimisväärselt parandada.

 „Saneerimiskava näeb ette konkreetseid lahendusi probleemidele, mis viisid ettevõtja makseraskustesse. Asjaolu, et võlausaldajad võtsid saneerimiskava vastu, näitab nende usku MKV jätkusuutlikkusse,“ selgitab ta. „MKV saneerimise käigus säilivad kümned töökohad ja riigil tekib täiendav maksutulu ühingu tegevuse jätkamise kaudu. Võlausaldajad saavad oma nõuded rahuldatud tunduvalt suuremas ulatuses, kui see oleks võimalik ühingu tegevuse lõpetamise korral.“

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee