29. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Linn üritab sügisel uuesti Kopli liine pakkuda

Ehkki Kopli Liinide enampakkumine nurjus, jätkab Tallinna linn tegevusi Kopli Liinidele arendaja leidmiseks.

Tallinna linn soovib Kopli Liinide piirkonna arendamisega siiski edasi minna. Linnavaraamet võtab juba järgmisel nädalal ühendust Kopli Liinide kohta informatsiooni küsinud kohalike ja piiritaguste arendajatega ning uurib täpsemalt, millised oleksid tingimused (nt. hoonestatava ala laiendamine, hoonestamise tähtaeg vmt), mis julgustaksid neid kordusenampakkumisel osalema. Rööpselt tegeleb ka linnavaraamet ise konkursi tingimuste analüüsiga arendatava piirkonna võimaliku laiendamise, hinna kujundamise ja muude tingimuste osas.

Kuivõrd pärast suvepuhkust esimene linnavolikogu istung toimub septembris, on võimalik, et linnavalitsus esitab juba pärast suvepuhkust konkursi tingimuste muudatused linnavolinikele heakskiitmiseks.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785