26. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna kesklinna plaanitakse mitmeid ärihooneid

Tallinna linnavalitsus algatas kolm uut detaiplaneeringut, mis võimaldavad kesklinna ehitada kaheksa- kuni 13-korruselisi ärihooneid, vahendab City24.

Aadressile Lembitu tänav 2 ja 4 kavandatav 0,17 hektari suurune planeering kavandab krundile ühe maa-aluse ja kuni kaheksa maapealse korrusega ärihoone, selgub linnavalitsuse korraldusest. Planeeringu algatas AS Nordecon International esindaja, kes soovib kinnistute liitmist ja ehitusõiguse määramist hotelli ehitamiseks.

Kesklinna Hotell OÜ taotletud Gonsiori 20 ja F.R Kreutzwaldi 23 tänavate planeering (maa-ala suurus 0,96 hektarit) annaks ehitusõiguse kuni 13 maapealse ja kahe maa-aluse korrusega ärihoone rajamiseks.

AS MSI Grupp esindaja taotlusel algatas linn 1,08 hektari suuruse Rävala puiestee 6 krundi detailplaneeringu, mis näeb ette kuni 11-korruselise ärihoone ning ühe maa-aluse ja viie maapealse korrusega parkimismaja rajamist.

Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785