22. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu Pauluse kirik otsib ehitajat

SA Tartu Pauluse Kirik kuulutas välja Tartu Pauluse kiriku tiibhoone rekonstrueerimise ja kolumbaariumi ehitushanke.

Hanke käigus  rekonstrueeritakse kiriku tiibhoone täies mahus, kolumbaariumi osas teostatakse kõik tööd kuni siseviimistluseni.  Välja ehitamisele tulevad kõik projektijärgsed vee- ja küttetrassid, samuti sadevee- ja olmekanalisatsioon.

Tiibhoone esimesele korrusele paigutatakse kiriku kantselei ja õpetaja tööruumid ning Pauluse Raamatupood. Tiibhoone teisele korrusele ehitatakse välja seminarisuumid ja tehniline köök. Kolmandale korrusele rajatakse lastehoid. Kirikus asuv kodutute sotsiaalabi jagamise paik renoveeritakse.

Pakkumiste esitamise tähtaeg on 11. august ning ehitustöödega on plaanis alustada käesoleva aasta oktoobris, tööd lõppevad 2010. aasta septembris.

Pakkujatele korraldatakse Tartu Pauluse kirikus 6. juulil kl 10.00 infopäev, kus tutvustatakse projekteerija ja tellija pool kiriku projekti detailide rohkust ja riske.

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785