22. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Seve Ehitus majaga Soome elamumessil

Soome elamumessil Asuntomessut on oma toodanguga väljas Eesti majatootja Seve Ehituse AS, kes ehitas messi tarbeks täielikult sisustatud maja kaubamärgi Ilvestalo all.

Seve Ehituse uue Soome ja Eesti turule loodud kaubamärgi Ilvestalo nimimaja ehitus on ettevõtte teatel hea näide sellest, kuidas erinevate eraettevõtete ning riigi abi koostööl on ka majanduslanguse perioodil võimalik luua uusi turge Eesti toodetele, kasvatades sellega ettevõtete käivet ning säilitades ja luues töökohti, kirjutab City24. 

Elamumess, kus saab näha 40 maja, toimub Valkeakoskil 10. juulist 9. augustini.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785