19 juuni 2009

Juunis algab 22 miljonit krooni maksva  Nõmme tee rekonstrueerimine

Juuni lõpus alustatakse Nõmme tee kolmanda etapi rekonstrueerimistöödega, mis kestavad 15. okoobrini ja lähevad maksma 22,4 miljonit krooni.

Esimene lõik Nõmme teest (Kotka tänavast kuni Tedre tänavani) rekonstrueeriti 2007. aastal. 2008. aastal jätkas Tallinna Teede AS Nõmme tee rekonstrueerimist Tedre tänava ja Linnu tee vahelises lõigus.

“Kui käesoleval aastal rekonstrueeritav 920 meetri pikkune lõik Linnu teest Tammsaare teeni valmis saab, on enam kui 2,5  kilomeetri pikkune Nõmme tee kogu ulatuses korralikult valgustatud, uute valgusfooridega ja kergliikusteedega, mis parandab tunduvalt kogu piirkonna liiklusohutust,” ütles abilinnapea Deniss Boroditš.

Nõmme tee Linnu tee ja Tammsaare tee vahelise lõigu rekonstrueerimise käigus uuendatakse koostöös AS-ga Tallinna Vesi veetrasse ja reovee kanalisatsiooni ning rajatakse sadevete kanalisatsioon. Nõmme tee rekonstrueerimise projekteeris AS K-Projekt. 

 

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785