19. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

1Partner Kinnisvara müüb Elioni ja EMT  sidemastide ning -seadmete alust maad

Rahandusministeeriumi valitsemisel olevast kinnisvarast on välja valitud maa, mis on koormatud pikaajaliste hoonestusõiguse või isikliku kasutusõiguse lepingutega.

1Partner Kinnisvara äripindade hindamisgrupi juht Timo Tammaru sõnas, et tegemist peaks olema eeelkõige väikeinvestoritele huvipakkuvate objektidega. Tema seletusel on valdav osa kinnistutest koormatud pikaajaliste hoonestusõiguse või isikliku kasutusõiguse lepingutega Eesti juhtivate sideoperaatorite kasuks. Ehkki maaomanik ei saa ise küll vara lepingu kehtivuse ajal kasutada, kuid hoonestusõiguse või isikliku kasutusõiguse aastatasu maksetena on talle tagatud ühtlane rahavoog.

Kinnistute enampakkumise alghinna määramisel on arvestatud 10-12% tootlusega hoonestusõiguse või isikliku kasutusõiguse maksete näol. Pakkumiste esitamise tähtaeg on 8. juuli 2009.  

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785