Rentnikud jätavad Viljandi ärikeskusi maha

Viljandi ärikeskustes on mitu raskustes kauplust uksed sulgenud ning hoonete omanikud on hädas vabanenud pindadele uute rentnike leidmisega.

"Ära läinud rentniku asemele uut leida on tohutult raske," tunnistas kinnisvarabüroo Uus Maa Viljandi kontori juhataja Reet Raudsepp Sakalale. Tema sõnul tuntakse Viljandi vastu tuntakse küll huvi, kuid siin esindust avada ei julgeta ja jätkatakse pigem pealinnas.

Day Offi ja Home Gallery keskusesse rentnikke otsiv Raudsepp tõdes, et viimasel ajal on suletud mitu kauplust. Kui sisustuskaubamajas Home Gallery rentnikke jätkub, siis vabaajakeskusena reklaamitud Day Offis ootab kasutajat mitu ruumi.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed