18. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rentnikud jätavad Viljandi ärikeskusi maha

Viljandi ärikeskustes on mitu raskustes kauplust uksed sulgenud ning hoonete omanikud on hädas vabanenud pindadele uute rentnike leidmisega.

"Ära läinud rentniku asemele uut leida on tohutult raske," tunnistas kinnisvarabüroo Uus Maa Viljandi kontori juhataja Reet Raudsepp Sakalale. Tema sõnul tuntakse Viljandi vastu tuntakse küll huvi, kuid siin esindust avada ei julgeta ja jätkatakse pigem pealinnas.

Day Offi ja Home Gallery keskusesse rentnikke otsiv Raudsepp tõdes, et viimasel ajal on suletud mitu kauplust. Kui sisustuskaubamajas Home Gallery rentnikke jätkub, siis vabaajakeskusena reklaamitud Day Offis ootab kasutajat mitu ruumi.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785