18. juuni 2009

Rentnikud jätavad Viljandi ärikeskusi maha

Viljandi ärikeskustes on mitu raskustes kauplust uksed sulgenud ning hoonete omanikud on hädas vabanenud pindadele uute rentnike leidmisega.

"Ära läinud rentniku asemele uut leida on tohutult raske," tunnistas kinnisvarabüroo Uus Maa Viljandi kontori juhataja Reet Raudsepp Sakalale. Tema sõnul tuntakse Viljandi vastu tuntakse küll huvi, kuid siin esindust avada ei julgeta ja jätkatakse pigem pealinnas.

Day Offi ja Home Gallery keskusesse rentnikke otsiv Raudsepp tõdes, et viimasel ajal on suletud mitu kauplust. Kui sisustuskaubamajas Home Gallery rentnikke jätkub, siis vabaajakeskusena reklaamitud Day Offis ootab kasutajat mitu ruumi.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688