Mapri Projekt nimetati Nordecon Betooniks

Nordecon International ehituskontserni kuuluv betoonkonstruktsioonide ehitaja Mapri Projekt OÜ sai uueks nimeks Nordecon Betoon OÜ.  

„Märtsis muutsime Eesti Ehituse ärinime Nordecon Internationaliks ja sellest ajast alates oleme tasapisi ühtlustanud ka kontserni kuuluvate tütarettevõtete nimesid ning teinud mõningaid muudatusi kontserni struktuuris,“ ütles Nordecon International AS-i juhatuse esimees Jaano Vink. „Rahvusvahelise ärinimega loome ka paremad eeldused välisturul tegutsemiseks,“ lisas ta.

Nordecon Betoon OÜ juhatuse liikme Mait Rõõmusaare sõnul muutub uue ärinime saamisel eelkõige vaid ettevõtte visuaalne pool, mitte sisu ning meeskond ja kontaktnumbrid jäävad samaks. Samuti ei mõjuta nimemuutus ettevõtte tegevusvaldkondi ning seatud prioriteete. "Uus nimi aitama meil paremini läbi lüüa ka näiteks Soomes, kus juba esimesed lepingud on sõlmitud ning töö käib,“ märkis Rõõmusaar.

Nordecon Betoon OÜ (endine Mapri Projekt OÜ) on 2000. aastal asutatud ettevõtte, kelle põhitegevusalaks on betoonkonstruktsioonide projekteerimine ja ehitamine. Alates 2005. aastast kuulub Nordecon Betoon OÜ ehituskontserni Nordecon.

Hetkel on suurematest objektidest töös Tallinnas Vabaduse Väljaku maa-aluse parkla betoneerimistööd, Tallinn-Tartu maantee Mäo teelõigu ja Koidula raudteepiirjaama viaduktide ehitus ning Helsingis asuva Kluuvi kaubanduskeskuse renoveerimistööd.

 

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed