16. juuni 2009
Jaga lugu:

Puidusektori kadumine tooks ettearvamatud tagajärjed

Languses ehitussektoriga koos on löögi alla sattunud ka puiduettevõtted. Ligi 30 koostööst huvitatud Valga-Võru-Põlva puiduettevõtjate pidasid vajalikuks ümarlaua korraldamist, teemadeks ettevõtluse tugisüsteemi võimalused, toetuste info ja välispartnerite leidmine.

„Kolme maakonna puiduettevõtted on aegade jooksul moodustanud tugeva ja arvestatava valdkonna siinsel ettevõtlusmaastikul ning siit ka põhjendatult suur huvi ümarlaua toimumise suhtes,“ rääkis Võrumaa arenguagentuuri juhataja ja arengukonsultandi Diana Timošova ajalehele Valgamaalane.

Valgamaa Arenguagentuuri ettevõtluskonsultandi Jana Iljini sõnul on Tartu Ülikooli makroökonoomika professor Raul Eamets ennustanud pikemas perspektiivis puidu- ja tekstiiliettevõtete praegusel kujul kadumist Eestist. „Puidusektoris töötab nimetamisväärne hulk inimesi ja kui see haru peaks kokku varisema, on tagajärjed ettearvamatud,“ rääkis Iljin kurjakuulutavast ennustusest.

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt