15. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordecon asub SOS lasteküla peremaju ehitama

Täna pannakse Põltsamaal Kellukese tänaval nurgakivi kolmele SOS Lasteküla Põltsamaa peremajale, mida hakkab ehitama konkursi võitnud AS Nordecon Ehitus.

SOS Lasteküla Eesti Ühing ja Põltsamaa linnavalitsus on sõlminud 49 aastaks hoonestusõiguse lepingu kolmele kinnistule. 2008. aasta lõpuks sai FE Arhitektid OÜ majade põhiprojektid, käesoleva aasta aprillis toimus ehituskonkurss ehitaja leidmiseks. Konkursi võitnud AS Nordecon Ehitus peaks lasteküla majad saama valmis novembris.

„Tegemist on kolme 150-ruutmeetrise eramu ehitusega, mille kogumaksumus on 6 miljonit krooni. Ühele tõsisele ehitusettevõttele pole tegemist suure mahuga projektiga, kuid oluline on asjaolu, et tegemist on esimese korraga SOS lastekülade ehitamise ajaloos, kus ehitama lubatakse kohalik ettevõte,“ ütles Nordecon Ehituse AS-i juhatuse esimees Priit Jaagant.

SOS Lasteküla Põltsamaa peremajade ehitamist finantseerivad Norra, Lihtensteni ja Islandi riigid ning SOS KDI. Põltsamaal toimub toetuslepingu allkirjastamine Rein Otsasoni Fondiga.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785