12. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rauakaupu müüdi Keskos 27% vähem

Kontserni Kesko languses ei ole peatumise märke, sest nüüd on ka rauakaupade müük langenud 27 protsenti, kirjutab Kauppalehti.

Kesko kogukäive kukkus maikuus 18,5 protsenti eelmise aastaga võrreldes, olles 705,6 miljonit eurot (11 miljardit krooni).

Lisaks rauakaupadele langes ka märkimisväärselt autode ja tehnikakaupade müük. Kui toidukaupade käive aprillis veel kasvas, siis on kas selle kaubagrupi müük 0,6 protsendi võrra kahanenud, olles 310,4 miljonit eurot.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785