10. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kütuseärimehed hakkavad tsementi müüma

Kütuste müügiga tegelev Letofin ja tsemenditootja Cemex sõlmisid lepingu, mille kohaselt hakkab Letofin müüma Eestis nelja tüüpi pakendamata tsementi.

„Seni on Cemex oma tooteid Eestis pakkunud Bauhofi müügivõrgu kaudu. Letofiniga alustasime koostööd mullu sügisel seoses kasvava vajadusega tsemendi järele,“ rääkis CEMEX Latvia turundusdirektor Maris Gruzninš. Käesoleva aasta algusest on Letofin Cemexi tsemendi ametlik esindaja ja hulgimüüja Eesti turul.

Mootorikütuste müügiga tegeleva Letofini käive ulatus 2005. aastal üle miljardi krooni, 2007. aastal 22 mln kroonini. Cemex on maailma suurselt kolmas tsemenditootja.

Ettevõtte Letofini omanikeks on kütuseärimeestest vennad Leonid Eivin (50%) ja Mark Eivin (25%) ning viimase eksabikaasa Larissa Eivin (25%). 2007. aastal olid vennad 111 mln kroonise varaga Äripäeva Rikaste TOPis 324.-325. kohal.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785