9. juuni 2009
Jaga lugu:

Talter paneb Rävala puiesteele uue asfaldi

AS Talter alustas sel nädalal Rävala puiestee 3,7 miljoni kroonist taastusremonti, mis valmib septembris.

Remonditakse 400 meetri pikkusene lõik Kentmanni tänavast Kaubamaja tänavani.  „Tööde koosseisus freesitakse olemasolev asfalt, reguleeritakse äärekivi kõrgus, asfalteeritakse sõidutee ja kõnniteedningtaastatakse teekattemärgistus. Tööde maksumus on 3,7 miljonit krooni ja valmimistähtaeg september 2009,“ ütles abilinnapea Deniss Boroditš.

Praegu on Tallinnas töös 17 tee-ehitus objekti: - Vabaduse väljaku rekonstrueerimine

- viadukti ehitus üle Tartu mnt (Suur Sõjamäe – Järvevana tee)- Kunderi tn taastusremont- Kopli tn taastusremont- Pikaliiva tn (Rannamõisa tee – Keskküla tn) ehitus- Pelguranna tee, Kari, Madala ja Puhangu tn  taastusremont, - Viljandi mnt  taastusremont Valdeku tänavast linna piirini- Lasnamäe Kuristiku ja Priisle asumi teede taastusremont,- Ehitajate tee (Sõpruse pst – Vilde tee) taastusremont- Pae tänava (Punane tn – Paekaare tn) taastusremont- Kase, Urva ja Haljas tee kõnniteede ehitus,- Kivila ja Mahtra tänavate taastusremont- Läänemere tee ja Vormsi tn taastusremont- Haabersti ja Mustamäe linnaosa kavaralisiseste teede taastusremont,- Ankru – Kopliranna – Vasara taastusremont- Pärnu mnt Hiiu tn – Laane tee vahelise lõigu rekonstrueerimine- Rävala pst (Kentmanni – Kaubamaja tn) taastusremont.

 

 

Jaga lugu:
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Enimloetud
Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050eva@ehitusuudised.ee
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554sandra.malvik@aripaev.ee
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785helen.paapsi@aripaev.ee