8. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rocca al Mare rannapromenaadi ehitus lõpusirgel

Sel nädalal algavad Stroomi randa Rocca al Marega ühendava rannapromenaadi viimase etapi  ehitustööd, mis lähevad maksma 12 miljonit krooni.

Promenaadi projekti koostas AS EA Reng, ehitustööde peatöövõtjaks on Inseneriehituse Aktsiaselts. Töödega, mille maksumus on 12 miljonit krooni, saadakse valmis septembri lõpuks.

Promenaadi sel aastal ehitatav lõik kulgeb Stroomi ranna lõunapoolses otsas asuva parkla juurest piki mereäärse roostikuala piiri kuni ühinemiseni eelmisel aastal valminud Rocca al Mare rannapromenaadiga Paldiski mnt 94a kinnistu juures.

Tänavu rajatava promenaadi lõigu pikkus on 1300m ja tee laius 4m. Suurem osa kergliiklusteest rajatakse muldkehandile ja Mustjõe oja suudmeala lodumetsas aga  ligi 400m ulatuses sildehitisena vaiadele.

„Kogu promenaad on kavandatud ligi kolme kilomeetri pikkuse kergliiklusteena, mis algab Rocca al Mare kooli kõrvalt Vabaõhumuuseumi teelt, kulgeb kallakut mööda alla mererannale ja sealt paralleelselt rannajoonega kuni Paldiski mnt 94a kinnistuni ning sealt edasi piki roostiku piiri kuni Stroomi rannani“ selgitas abilinnapea Deniss Boroditš.

 

 

 

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785