8. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ridaelamu mere ääres 3000 krooniga

Brem Kinnisvarabüroo rendib ridaelamubokse Lohusalus rannas, küsides nädalase perioodi eest 3000 krooni.

"Tegemist on nõukaaegsete boksidega ja paar-kolm on veel välja pakkuda," rääkis büroo maakleri Kersiti Tamm.

Kolmetoalise ridaelamuboksid üldpinnaga 67m2 on osaliselt möbleeritud, minimaalse rendiperioodi, milleks on üks nädal, eest tuleb maksta 3000 krooni. Pikemaks perioodiks on boksi võimalik üürida ka soodsamalt. 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785