5. juuni 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Puidufirma võtab Rõngu keskkooli üle

Rõngu keskkooli hoone võib vallavolikogu otsuse järgi minna vähemalt viieks aastaks kohaliku puidufirma KR Priit kätte, kes koolimaja korrastaks ja edaspidi vallalt renti küsiks.

2007. aasta sügisel otsustas Rõngu vallavolikogu lõpetada analoogse hoonestusõiguse lepingu Riigi Kinnisvara ASiga (RKAS), kes oli jõudnud remontida kooli võimla ning koostada ülejäänud ehitisele remondi- ja laiendusprojekti, kirjutab Tartu Postimees.

Viieteistaastase hoonestusõiguse lepingu ja üürilepingu summaks kujunenuks RKASi puhul 85 miljonit krooni, millest vaid 41 miljonit olnuks otsene remondiraha ja ülejäänu moodustanuks intressid. KR Priiduga on plaanis sõlmida 43-miljoniline leping viieks aastaks, vald maksaks KR Priidule ligi 3 mln krooni kasutusrenti aastas.

Lisaks KR Priidule esitas Rõngu vallale pakkumise kohalikku hooldusravihaiglat püstitav AS YIT Ehitus, kelle küsitud hind oli viis miljonit krooni kallim.

 

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785